ERZİNCAN / MERKEZ - İnönü İlkokulu

Ekm

Erzincan İl Emniyet Müdürlüğü' nün düzenlemiş olduğu  ' Kaskınla Yol Ver Hayata' kampanyasına öğrencilerimiz katılım sağladılar. Öğrencilerimiz trafik polisleri eşliğinde çeşitli etkinliklere katıldılar. Emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Eyl

İlköğretim Haftası kapsamında okulumuz etkinlik salonunda öğrencilerimiz hazırladıkları programı sundular. Emeği geçen öğrenci ve öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz.

Eyl

Tan Ticaret Yönetim Kurulu Başkanı hayırsever iş insanı Süleyman Tan öğrencilerimize kırtasiye malzemeleri ve okul çantası hediye etti . Okulumuzda gerçekleşen programa İl Millî Eğitim Müdürümüz Hacı ÖmerKARTAL, Ak Parti Erzincan il Başkanı Mehmet Cavit ŞİRECİ, hayırsever iş insanı Süleyman TAN, İl Milli Eğitim Şube Müdürlerimiz Mecit SARI, Murat KARAKURT ve Okul Müdürümüz Kadir AYDIN eşlik etti, kendilerine destek ve yardımlarından dolayı öğrencilerimiz adına teşekkür ediyoruz.

Eyl

4/A sınıfı öğrencilerimiz egitim- öğretim yılına renkli etkinlikleriyle başladılar. Öğrencilerimiz doğadan topladıkları taşlarla renkli çalışmalar yaptılar. Öğrencilerimizin ellerine sağlık.

Eyl

2023- 2024 Eğitim- öğretim yılına öğrencilerimiz heyecanla 'merhaba' dedi. Yeni eğitim- öğretim yılının tüm öğretmen ve öğrencilerimize hayırlı olmasını diliyoruz.

Eyl

Anasınıfına ve birinci sınıfa yeni kayıt yaptıran öğrencilerimiz öğretmenleri ve arkadaşları ile tanıştılar. Okula heyecanla gelen minik öğrencilerimiz öğretmenleri eşliğinde çeşitli etkinlikler gerçekleştirerek okul hakkında bilmeleri gerekenleri öğrendiler. Öğrencilerimize hoşgeldiniz diyor eğitim- öğretim yılında başarılar diliyoruz.

Haz

Öğrencilerimiz heyecanla karnelerini aldılar. 1. sınıfa başlayacak miniklerimize, ortaokula uğurladığımız 4. sınıf öğrencilerimize başarılar diliyoruz.

Haz

Okulumuz öğrencilerimiz, öğretmenlerimiz ve okul idaremiz ile Ekşisu Mesire Alanı' nda sene sonu okul pikniği gerçekleştirdik. Piknikte keyifli anlar yaşayan öğrencilerimiz, gönüllerince eğlendiler. Piknikte emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Haz

Anasınıfı miniklerimiz aileleri ve öğretmenleri Ayşe ÖZDEMİR ile birlikte sene sonu buluşmasında mezuniyet yaptılar. Birinci sınıfa uğurladığımız miniklerimize başarılar diliyoruz. Etkinliğimize katılan velilerimize, yardımlarından dolayı okul idarecilerimize ve etkinligi organize eden anasınıfı öğretmenimize teşekkür ederiz.

Haz

Öğrencilerimiz öğretmenleri rehberliğinde Erzincan İl Halk Kütüphanesi' ne ve Erzincan Müzesi' ne ziyarette bulundular. Müzede tarihi eserleri dikkatle inceleyen öğrencilerimiz, kütüphanede kitapları okuyup, akıl ve zeka oyunları oynadılar. Geziyi organize eden öğretmen ve idarecilerimize teşekkür ediyoruz.

May

3. sınıf öğrencilerimiz trafik egitim alanına giderek trafik eğitimi aldılar. Emeği geçenlere teşekkür ediyoruz.

May

Erzincan İl Emniyet Müdürlüğü ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü ortaklığında yürütülen ' Polisim Yanımda Gelecegim Güvende' projesi kapsamında 2,3 ve 4. sınıf öğrencilerimize polisler tarafından seminer verildi. Projede emeği geçenlere teşekkür ederiz.

May

Öğretmen ve öğrencilerimize Erzincan Halk Sağlığı görevlileri tarafından kene ve kırım kongo kanamalı ateşi hakkında bilgilendirmeler yapıldı. Kenelerden korunma yolları  kene yapışmalarında uygulanacak yöntemler hakkında bilgilendirme yapan sağlık ekipleri, sağlık bakanlığı tarafından hazırlanan broşürleri dağıttılar.

May

İl Milli Eğitim Müdürlüğümüzün 'Aileler Kitapla Buluşuyor Okul Kütüphaneleri Canlanıyor' Projesi kapsamında velilerimiz okul kütüphanemizde düzenlenmiş olan okuma etkinliğine katıldılar.

May

Okulumuzda 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları gerçekleştirildi. Programda öğrencilerimiz şiirler okuyup hazırladıkları gösterileri sergiledier. Sandalye kapmaca oyunu oynayan öğrencilerimiz çeşitli etkinliklerle programa katılan misafirlere kefifli bir program izlettiler.